Contribe logotype

Daniel Hansson

UX/UI Specialist – WEBB

Daniel är en positiv, beslutsam, professionell, lojal, pålitlig person med ett rejält knippe humor. Med mer än 20 års erfarenhet från web- och reklamindustrin, har Daniel samlat på sig stor kunskap inom både design, marknadsföring och strategi och kan koda XHTML & CSS enligt W3C standard. Han är även väl kunnig i Adobes alla designprogram.

Daniel har en stor anpassningsförmåga för både små och stora organisationer och lär sig snabbt nya system och arbetsmetoder. Han arbetar hårt och målbaserat med ett fokus på att ge kunden bästa resultat. Daniel har ett passionerat intresse för frontend utveckling, grafisk formgivning, marknadsföring och märkesutveckling och ser kopplingen mellan trycksaker och webben som en självklarhet.

Daniel har jobbat både i Sverige och England som Grafisk Formgivare, Art Director, Web Designer, Projektledare, UX Designer, Business Analyst, IT-konsult och IT-support ofta i roller som överlappar varandra. Han byggde sina första professionella webbplatser redan 1997.

Some of my colleagues

Already working at Contribe?

Let’s recruit together and find your next colleague.

@samsoft.se